Hotz koncentrat dobrego smaku

KIEŁBASA Z GRILLA Z CHRUPIĄCĄ PANIERKĄ CZOSNKOWĄ

KIEŁBASA Z GRILLA Z CHRUPIĄCĄ PANIERKĄ CZOSNKOWĄ

SKŁADNIKI DLA 5 OSÓB:

  • kiełbasa grillowa 5 sztuk po około 150g

PANIERKA:

  • CZOSNEK HOTZ 20g
  • cebula 50g
  • bułka tarta 150g
  • jajko 1 szt.
  • posiekana natka pietruszki 20g
  • sól i pieprz do smaku

Kiełbaski potnij na pół wzdłuż. W miseczce zmieszaj składniki panierki. Masa powinna być zbita. Nakładaj masę na połówki kiełbasy od strony cięcia i lekko dociśnij. Piecz na rozgrzanym grillu przez 5-7 minut. Najlepszy efekt osiągniesz grillując pod przykryciem. Jako dodatek do kiełbaski polecamy Ketchupy Hotz.    

Powrót