Hotz koncentrat dobrego smaku

PLACUSZKI TWAROGOWE Z KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI

PLACUSZKI TWAROGOWE Z KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI

Składniki:

  • 3 łyżki KONFITURY Z CZERWONEJ CEBULI HOTZ
  • wcześniej przygotowany twarożek z cebulką i szczypiorkiem i szynką
  • dwie łyżki kaszki mannej
  • dwie łyżki mąki (przez Was preferowanej)
  • 1 jajko
  • olej kokosowy lub inny tłuszcz do smażenia

 

Do przygotowanego wcześniej twarożku dorzucamy jajko i łączymy. Następnie dwie łyżki mąki, dwie łyżki kaszki mannej i łączymy wszystko w jedną masę. Na rozgrzaną patelnię z olejem kokosowym nakładamy masę formułując placuszki i obsmażamy je z obu stron. Podajemy z KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI HOTZ.

Powrót